Intresseanmälan - Tallkronan

LÄS MER

För dig som är 65+ och är skriven i Kalix kommun erbjuder Kalix kommun moderna, fräscha och bekväma lägenheter med närhet till hälsocentral, butiker, friluftsliv, kultur och nöje. Låter det intressant? För att få en plats på Tallkronan, boendet med det lilla extra, gäller följande generella kriterier:

  • Du är 65 år eller äldre
  • Du får inte ha missbruksproblematik
  • Dina eventuella vård- och omsorgsbehov kan tillfredsställas med hjälp av hemtjänstinsatser.

Vi bedömer också utifrån personliga kriterier – om du känner dig ensam, otrygg, orolig, isolerad eller av särskilda anledningar inte kan bo kvar i din privata bostad och dina behov inte går att tillfredsställa på annat sätt. Det kan till exempel gälla om det krävs fysiskt ansträngande arbete för att värma upp huset eller om det saknas rinnande vatten.

Tallkronans hyresgäster handplockas utifrån de kriterier som socialnämnden antagit. Det finns således ingen kö till lägenheterna och inkomna intresseanmälningar sparas hos under innevarande år för att sedan rensas bort i enlighet med GDPR (dataskyddsförordningen). Vi gör detta då vi vill att du ska känna dig trygg när du lämnar dina uppgifter till oss.

Dina personuppgifter

När du skickar in intresseanmälan kommer dina personuppgifter att behandlas av Socialnämnden i Kalix kommun som är personuppgiftsansvarig. Mer information om hur dina personuppgifter behandlas hitta du på Kalix kommuns webbplats www.kalix.se/kommun/Beslut-insyn-och-rattssakerhet/personuppgifter/

Om du vill ha ytterligare information om vilka personuppgifter som finns registrerade eller om du vill att dessa ska ändras är vi tacksamma för skriftligt besked om detta till:

Kalix kommun, Socialnämnden
Dataskyddsombud Karin Hietala
Nygatan 4, 952 81 Kalix

Personuppgiftsansvarig

Socialnämnden
socialnamnden@kalix.se

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa